Hoe werk je met commerciële of vertrouwelijke informatie? Is het veilig opgeslagen? Percentage je de op beslist veilige wijze met partners, potentiële kredietverstrekkers? Zelfs zeker klein datalek is niets alleen dezelfde bedreiging voor de reputatie, maar ook voor jij winstgevendheid. Jouw publicatie of ongeoorloofd behandeling van zelfs een sector van de aankondiging heeft beslist negatieve invloed deals, productlanceringen op jij markt. En hoe tevens uw aangelegenheid zich ontstaat, hoe gevaarlijker de gevolgen van weinig gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen ervoor dit karwij zijn virtuele datarooms. Ontwikkeling staat niet alleen borger voor absoluut veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook aan de opslag van dossiers en het efficiënt ermee werken. Nadat slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaat gebruiken.

data room

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn absoluut moderne ontplooiing die is gemaakt volgens internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen u betrouwbaarheid betreffende alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt dezelfde speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt door gegevens erbij versleutelen. Het is belangrijk die zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden worden opgeslagen van uw gecodeerde mededeling zelf.

Allemaal documenten die u uploadt naar jou virtuele bedrijf gaan gratis verloren ofwel worden niet vernietigd. Die alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect is het automatisch scannen van virussen. Hierbij heeft jullie geen speciale software nodig, alle dossiers worden moeiteloos gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor die gebruikers dat het nodig hebben. Jullie heeft maximale controle door het vermogen van de gebruiker om aan bestanden erbij werken. In uw virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen via een beveiligd raster, merken, downloaden, afdrukken en meer. U moet gaan de toegang ook ervoor adres of tijd beperken, de toegang op ieder moment annuleren.

Het is eveneens de inzet waard door te zeggen dat jij altijd allemaal weet aangaande het gebruik van uw gegevens. Virtuele datarooms verstrekken gedetailleerde rapporten van stuk voor stuk gebruikerssessies. Datgene garandeert gratis alleen veiligheid, maar helpt ook eenvoudiger te begrijpen welke delen van de dossiers potentiële vrouwen het meest interesseren, het is erg beter om u voordat te bereiden op onderhandelingen.

De deugdelijkheid van de ontwikkeling is langere dan weleens bevestigd. Ten eerste werken virtuele datarooms effectief in uw markt. Grote internationale diensten gebruiken deze product al lang. Gericht op tweede heeft de ontwikkeling vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele vertrekken de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Belangrijkste service en 24/7 technische ondersteuning

zijn gratis alleen beslist betrouwbaar plus beproefd artikel, maar ook een hoogwaardige, klantgerichte dienst. U moet gaan altijd aanraking opnemen bij de technische ondersteuningsdienst, bij 15 minuten het antwoord op de belangstelling vinden plus communiceren in een ervoor u geschikte taal.

Daarnevens kun je een kalendermaand gratis gebruiken maken van uw Onehub. Ervaar zelf het comfort en jullie effectiviteit met deze technische oplossing!